SNÖRÖJNING & HALKBEKÄMPNING

Vi erbjuder snöröjning och halkbekämpning till företag, kommuner och samfälligheter som behöver hjälp att röja bort och bekämpa snö och halka. Trottoarer, parkeringar och vägar röjs från snö och grusas eller saltas vid behov. Kontakta oss om ditt område behöver snöröjning. Kontakta oss idag!

SNÖRÖJNING, SKÖSKOTTNING OCH HALKBEKÄMPNING

När du anlitar oss garantera vi en god service och arbetet genomförs med kvalitet av erfarna maskinförare. Vi riktar oss till företag, vägföreningar, samfälligheter och privatpersoner i området kring Ängelholm, nordvästra Skåne. Varje år tar vi emot ett flertal uppdrag för snöröjning.

Det är viktigt att hålla snön borta från vägar, trottoarer och tomter för att säkra framkomligheten och undvika olyckor. Vi har ett brett sortiment av professionella maskiner för snöröjning och utför alltid vårt arbete noggrant och effektivt. Beroende på hur omfattat arbetet är använder vi olika metoder för att effektivisera vårt arbete.

Snöröjning på vägar och gator utförs av våra lastbilar, hjullastare och traktorer som är försedda med snöplog/snöblad. Mindre gångar och cykelvägar röjs av våra mindre maskiner. Vi utför också snöskottning för hand där våra maskiner inte kommer fram. Det är tack vare vår kompetenta personal och breda maskinpark som vi kan erbjuda snöröjning på dem flesta ytorna. Vi ser till att det blir en lyckad snöröjning, hela vintern!

Behöver du hjälp med vinterns snöröjning? 

Vi har varit aktiva inom branschen i många år och har de bästa fortsättningarna till att kunna hjälpa dig med snöröjningen. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att få ordning på snön under vintern.

 

Kontakta oss idag för mer information!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Nordberghs maskin- och entreprenad utfört de flesta typer av mark- och anläggningsarbeten i Ängelholm med omnejd. Du kan tryggt överlåta kompletta lösningar till oss. Välkommen med din förfrågan till oss genom att fylla i formuläret.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Åk till toppen