LEDIGA JOBB

För tillfället är vi inte i behov av personal men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss så sparas den för eventuell framtida rekrytering.

Din ansökan skickas till: maskin@nordberghs.se  

 

VÅR VERKSAMHET ÄR UNDER STARK UTVECKLING,
VILKET GER FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR EN SPÄNNANDE KARRIÄR MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER.

JOBBA HOS OSS

Att jobba på Nordberghs innebär att du blir del i ett team som hela tiden gör sitt yttersta för att
överträffa våra kunders förväntningar och samtidigt värna den enskilda individens välbefinnande. Våra värderingar utgår från pålitlighet, kostnadseffektivitet, flexibilitet, ödmjukhet, utveckling och att leda genom föredöme.

Vi tror på ifrågasättande och handlingskraft i vårt dagliga arbete och arbetar ständigt med att förbättra oss. Förändring är därför vårt naturliga tillstånd och för att trivas hos oss ska det vara ett sammanhang du gillar att befinna dig i.

Det krävs många olika roller och kompetenser för att skapa konkurrenskraftiga och moderna logistiklösningar. Det är inte fordonen eller IT-lösningarna som är avgörande för vår framgång, utan kompetensen, erfarenheten och personligheterna hos våra medarbetare. Därför söker vi ständigt efter drivna och nyfikna personer, som vill vara med och hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika.

Åk till toppen