RIVNINGSARBETE OCH ASBESTSANERING

Behöver du riva en byggnad eller en struktur? Rivningsarbete kan vara en farlig och komplex process, men med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg i att vi tar hand om allt från start till slut.

RIVNINGSARBETE OCH ASBESTSANERING

Vi är en pålitlig och kunnig partner för rivningsarbete i Ängelholm med omnejd. Med över 60 år i branschen är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa och professionella rivningstjänster till konkurrenskraftiga priser.

Våra kunniga och erfarna rivningsarbetare är utbildade för att ta itu med olika typer av rivningsprojekt, från småhus till större byggnader och anläggningar. Vi använder modern utrustning och metoder för att säkerställa att rivningsprocessen är så smidig som möjligt och för att minimera störningar som påverkar miljön.

Vi är engagerade i att minimera vårt klimatavtryck i samband med våra rivningsprojekt. Detta uppnås genom noggrann planering före projektets start. Vi har en imponerande återvinningsnivå av rivningsmaterialet, och det som återstår hanteras noggrant och miljövänligt. På detta sätt tar vi ansvar för vår miljöpåverkan och strävar efter att minska vår inverkan på planeten genom att följa bästa praxis för hållbarhet och miljöhänsyn.

Vi har all behörighet som krävs för att få hantera och utföra rivning av asbest. Personalen här på Tommy Norderghs har fullständig behörighet för att sanera asbest och bär alltid den nödvändiga skyddsutrustning som krävs. Vi tar säkerheten på största allvar när det gäller våra asbestarbeten. 

Vi tror att det är vår passion för vårt arbete och vårt engagemang som har gjort oss till det självklara valet för rivningsarbete i Skåne och Halland. Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt och erfaret team vid din sida.

Kontakta oss idag för en konsultation.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Åk till toppen