LEVERANSVILLKOR

Vi levererar material till den adress du uppger. Vi kan leverera storsäck eller tipplass med lastbil.
Du kan även hämta själv med eget personbilssläp, för öppettider och priser klicka här
Beställning gjord före kl 14:00 levereras inom kommande 3 vardagar om vi inte kommit överens om annat.
Skulle din leverans bli försenad hör vi av oss till dig.
Vi behöver utrymme på leveransplatsen så att våra lastbilar kan komma fram. Markera med en käpp eller liknande var ni vill att leveransen ska ske. Tänk på att kranbilar lyfter max 8 meter från lastbilen och platsen inte får vara dold. Om det saknas anvisning för lossningsplats lossar chauffören på lämplig plats i anslutning till adressen.
Har du andra önskemål om din leverans är du välkommen att kontakta oss maskin@nordberghs.se 0431-454500

Leverans med tippbil eller kranbil

Har du speciella önskemål angående avlossningsplats så hjälper vi dig med det. Om inte så lossar vi godset på trottoaren eller gatan. Tänk på att minsta bredd på infarten måste vara minst 4,0 meter och infarten till lossningsplatsen lämplig för tung lastbil. Lastbilen kräver utrymme för att kunna manövrera. Om du inte är hemma när vi levererar accepterar du lossat material obesiktigat.


Leverans i storsäck med lyft

När du beställer en storsäck eller är det viktigt att du meddelar var materialet skall lyftas av. Markera tydligt platsen eller var på plats vid lossning. I annat fall lossas godset på trottoaren eller gatan. Minsta bredd på infart måste vara minst 4,0 meter. Infarten till lossningsplatsen måste vara lämplig för tung lastbil. Lastbilen kräver utrymme för manövrering. Om ni inte är hemma vid leveranstidpunkten accepterar ni lossat material obesiktigat.
All leverans som sker i storsäck innehåller c:a 1 ton material om inget annat anges. Säckarna är av engångskaraktär och vi tar inte tillbaka dem.

Åk till toppen