KÖRKORT B BE B96

KÖRKORTSUTBILDNING
-TRADITIONELL
-PLANERAD
-INTENSIV

RULLANDE START - FÖR ATT DET SKA PASSA DIG!


KAMPANJ

Intensivutbildning

Anmäl dig till utbildning@nordberghs.se


PERSONBIL, B

Fördelen med att ta ditt körkort hos oss är att vi kan starta din körlektion hemma hos dig, vid din skola (inom Ängelholms kommun) eller vid t.ex Förslövs-,  Ängelholms station.

Det är rullande start på våra körkortsutbildningar, tag kontakt med oss för start eller information.

  • Vill du ha en utbildning i din egen takt för att hinna med skola eller arbete. Då gör du bästa att välja en TRADITIONELL UTBILDNING. Du kör när det passar dig, normalt 1-2 gånger per vecka. Självklart kan vi köra lite oftare de veckor du har möjlighet.
  • Vill du vara färdig till ett visst datum? Då passar en PLANERAD UTBILDNING dig! Vi planerar in hur många körlektioner vi anser att du behöver och även när du skall göra teoriprov och körprov på Trafikverket. Viktigt att tänka på är att teorin och praktiken ska ligga jämsides hela tiden. Därför är det viktigt att plugga in teorin i samma takt som du har körlektioner.

  • Är det INTENSIVUTBILDNING du vill ha så kan vi även hjälpa dig med det, om du under en period har möjlighet att plugga och köra mycket så är detta alternativet.

Teorin är inte alltid lätt att plöja igenom eller kanske förstå och ta in på rätt sätt. Därför erbjuder vi också INDIVIDUELL TEORI där trafikläraren hjälper dig att gå igenom saker du tycker är svåra eller också hjälper dig att ta dig vidare.

Vilken sorts utbildning du än väljer så är vi lyhörda för dina önskemål och hjälper dig till ditt mål - Körkortet!
Vi svarar gärna på dina frågor, stora som små.
Vi kontaktas via telefon 0431-45 45 00, 070-912 85 04 alt utbildning@nordberghs.se

Körkortsbehörigheten B ger rätt att köra personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på högst 3 500 kg.


UTÖKAT B/B96 

Med ett körkort med utökad B-behörighet (B96) får du dra en släp som väger mer än 750 kg i totalvikt. Bilens och släpets sammanlagda totalvikt får då inte vara över 4 250 kg.

Läs mer på transportstyrelsens hemsida, se länk längre ned.


BE - BIL MED TUNGT SLÄP 

Med ett körkort med behörigheten BE får du köra personbilar eller lätta lastbilar med en totalvikt på högst 3 500 kg och en eller flera släp kopplade till bilen.

BE-behörigheten har inte någon begränsning för bilens och släpvagnens sammanlagda totalvikter. Dock får inte släpets eller släpens sammanlagda totalvikt vara över 3 500 kg. Oavsett vilken behörighet du har finns det begränsningar som avgör vilken fordonskombination du får köra. Du kan läsa på bilens registreringsbevis vilken den högsta tillåtna vikten på ett släp är för just den bilen.

Beställ direkt

Välj Kurs:
Antal 

Kontaktperson

  • Ida Mossheden
  • 0431-454500
  • 070-912 85 04
  • utbildning@nordberghs.se

Intresseanmälan


Åk till toppen