Körkort B BE B96

Studieort: Hjärnarp

KÖRKORTSUTBILDNING - TRADITIONELL - PLANERAD - INTENSIV,

Rullande start - FÖR ATT DET SKA PASSA DIG!

Personbil

Fördelen med att ta ditt körkort hos oss är att vi kan starta din körlektion hemma hos dig, vid din skola (inom Ängelholms kommun) eller vid t.ex Förslövs-,  Ängelholms station.

Det är rullande start på våra körkortsutbildningar, tag kontakt med oss för start eller information.

Alla personer som kör på vägarna behöver vara säkerhetsmedvetna och trafikutbildade. Därför ställs det vissa krav på dig som vill ta körkort. Ska du köra personbil eller lätt lastbil behöver du ett B-körkort. Här kan du läsa mer om vad som krävs om du vill ta ett B-körkort och vad du behöver tänka på.

Vill du ha en utbildning i din egen takt för att hinna med skola eller arbete. Då gör du bästa att välja en TRADITIONELL UTBILDNING. Du kör när det passar dig, normalt 1-2 gånger per vecka. Självklart kan vi köra lite oftare de veckor du har möjlighet.

Vill du vara färdig till ett visst datum? Då passar en PLANERAD UTBILDNING dig! Vi planerar in hur många körlektioner vi anser att du behöver och även när du skall göra teoriprov och körprov på Trafikverket. Viktigt att tänka på är att teorin och praktiken ska ligga jämsides hela tiden. Därför är det viktigt att plugga in teorin i samma takt som du har körlektioner.

Är det INTENSIVUTBILDNING du vill ha så kan vi även hjälpa dig med det, om du under en period har möjlighet att plugga och köra mycket så är detta alternativet.

Teorin är inte alltid lätt att plöja igenom eller kanske förstå och ta in på rätt sätt. Därför erbjuder vi också INDIVIDUELL TEORI där trafikläraren hjälper dig att gå igenom saker du tycker är svåra eller också hjälper dig att ta dig vidare.

 

Vilken sorts utbildning du än väljer så är vi lyhörda för dina önskemål och hjälper dig till ditt mål - Körkortet!

Vi svarar gärna på dina frågor, stora som små.

Vi kontaktas via telefon 0431-45 45 00, 070-919 84 17 alt utbildning@nordberghs.se

Körkortsbehörigheten B ger rätt att köra personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på högst 3 500 kg.  

 

PRISLISTA <- klicka på länken för att se vår prislista

 

TÄNK på att Trafikverket har uppdaterat sina betalningsregler 

Från den 15 juni gäller en ny betalningsregel som innebär att körkortstagare under 18 år måste betala sitt prov innan provtillfället.

• Förändringen innebär att du som är under 18 år när du bokar prov hos oss måste ha betalat provet innan det genomförs.

• Om provet inte är betalt senast 24 timmar innan provtiden avbokas provet automatiskt och du får då ingen skuld hos oss.

• För att underlätta för dig att komma ihåg att betala provavgiften skickar vi information, både via sms och mejl, 5 dagar innan provtillfället.

Om provet fortfarande är obetalt 48 timmar innan provtillfället skickar vi ytterligare en påminnelse.

UTÖKAT B/B96 

Med ett körkort med utökad B-behörighet (B96) får du dra en släp som väger mer än 750 kg i totalvikt. Bilens och släpets sammanlagda totalvikt får då inte vara över 4 250 kg.

Läs mer på transportstyrelsens hemsida https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Korkort/ta-korkort/personbil-och-latt-lastbil/b-utokad-personbil/

PRISLISTA  <- klicka på länken för att se vår prislista    

Direkt till Transportstyrelsen

Kontaktperson

  • Patrik Högfeldt
  • 0431-454500
  • 070-9198417
  • utbildning@nordberghs.se

Intresseanmälan