SLÄNTHUGGNING ÄNGELHOLM

Slänthuggning är en metod för trädfällning där man fäller träd genom ett snett snitt på trädstammens bas. Detta snitt kallas för en slänt och det görs på den sida av trädet där man vill att det ska falla. Tommy Nordberghs har lång erfarenhet av slänthuggning i Ängelholm. Kontakta oss idag!

SLÄNTHUGGNING ÄNGELHOLM

Få hjälp med slänthuggning av våra experter på skogsavverkning. Vi erbjuder slänghuggning för både enskilda träd och trädgrupper inom skogsbruket. Oavsett om du behöver fälla ett träd nära en byggnad, skapa utrymme för skogsplantering eller hantera trädfallet i trånga utrymmen, så har Tommy Nordbergh både erfarenheten och maskinparken att genomföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt.

Vi prioriterar säkerheten i allt vi gör. Genom att följa strikta säkerhetsprotokoll och använda de senaste maskinerna, ser vi till att egendomen är skyddad under hela slänthuggningen. Kontakta oss idag för mer information!

"ATT VARA TILLMÖTESGÅENDE, PROAKTIV OCH LÖSNINGSFOKUSERADE ÄR NÅGRA AV DE LEDORD SOM VI ARBETAR EFTER.”

OFFERTFÖRFRÅGAN

Nordberghs maskin- och entreprenad utfört de flesta typer av mark- och anläggningsarbeten i Ängelholm med omnejd. Du kan tryggt överlåta kompletta lösningar till oss. Välkommen med din förfrågan till oss genom att fylla i formuläret.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Åk till toppen