GRUNDLÄGGNING ÄNGELHOLM

Vi har en passion för att skapa solida och hållbara grunder för alla typer av projekt.

GRUNDLÄGGNING ÄNGELHOLM

Komplett grundläggning. Vi utför kompletta grundläggningar för alla slags projektet i Ängelholm med omnejd. Vi har bred kompetens och de certifieringar som behövs för att du ska kunna lita på att arbetet utförts korrekt. Vi hjälper dig med hela processen – allt från markarbete till att färdigställa projektet. Vårt team består av erfaren personal som vet vad som krävs för olika typer av grundläggning, från husgrunder och plattläggning till schaktning och dränering. Vi tar också hänsyn till din specifika byggnadsplats och projektbehov för att skapa en plan som är anpassad till just ditt projekt.

Vi är engagerade i att leverera en hög kvalitet på våra tjänster, och arbetar tillsammans med kunden för att se till att resultatet håller högsta klass och är klart i tid. 

Kontakta oss idag för att få en offert!

Tjänster inom grundläggning:

  • Grävning och schaktning
  • Markförstärkning och utjämning
  • Anläggning av plattor
  • Armering av betongfundament
  • Grävning och installation av avloppsrör
  • Byggnation av murar och andra stödstrukturer

"ATT VARA TILLMÖTESGÅENDE, PROAKTIV OCH LÖSNINGSFOKUSERADE ÄR NÅGRA AV DE LEDORD SOM VI ARBETAR EFTER.”

OFFERTFÖRFRÅGAN

Nordberghs maskin- och entreprenad utfört de flesta typer av mark- och anläggningsarbeten i Ängelholm med omnejd. Du kan tryggt överlåta kompletta lösningar till oss. Välkommen med din förfrågan till oss genom att fylla i formuläret.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Åk till toppen