ENSKILT AVLOPP ÄNGELHOLM

Tommy Nordberghs är ditt bästa val när det gäller att gräva ett nytt eller ersätta ett befintligt enskilt avlopp i Ängelholm! Vi är experter på markarbete och hanterar allt ifrån installation av nya ledningar, brunnar och reningslösningar efter dina önskemål.

ENSKILT AVLOPP ÄNGELHOLM

Idag väljer hundratusentals fastighetsägare att installera enskilt avlopp, oftast på grund av att det saknas kommunalt avloppssystem i området. Det är viktigt att du som fastighetsägare är medveten om att ett enskilt avlopp kräver tillstånd från kommunen och uppfyller de krav som ställs. För Ängelholms kommun är det Miljö- och hälsoskyddsenheten som sköter tillsynen av kommunens enskilda avlopp. 

Vi förstår att det kan vara förvirrande att navigera i de olika kraven som kan variera från kommun till kommun. Tommy Nordberghs har etablerade kontakter med de flesta kommuner i nordvästra Skåne och södra Halland och hjälper dig med de ansökningar/handlingar samt egenkontroller som krävs för att få ett godkänt avlopp. Men med vår erfarenhet och expertis, kan vi förenkla processen och säkerställa att installationen sker enligt de riktlinjer som gäller. Vi tar ansvar för hela processen och ser till att allt går smidigt och enligt planerna. Vi har lång erfarenhet av kompletta avloppsanläggningar inkl. projektering, slamavskiljare, infiltration, markbädd eller minireningsverk.

"ATT VARA TILLMÖTESGÅENDE, PROAKTIV OCH LÖSNINGSFOKUSERADE ÄR NÅGRA AV DE LEDORD SOM VI ARBETAR EFTER.”

OFFERTFÖRFRÅGAN

Nordberghs maskin- och entreprenad utfört de flesta typer av mark- och anläggningsarbeten i Ängelholm med omnejd. Du kan tryggt överlåta kompletta lösningar till oss. Välkommen med din förfrågan till oss genom att fylla i formuläret.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Åk till toppen