DRÄNERING ÄNGELHOLM

Med en fungerande dränering kan ni vara säkra på att ert hem förblir tryggt och skyddat från fuktrelaterade skador. Vi förstår att varje husgrund har sina unika egenskaper och markförhållanden – därför erbjuder vi specialanpassad dränering i Ängelholm med omnejd.

DRÄNERING ÄNGELHOLM

Att inte ha en korrekt dränering kan leda till allvarliga skador som kan bli mycket kostsamma att åtgärda. Det kan leda till att källaren svämmas över eller att era väggar vittrar sönder, och i värsta fall kan mögel sprida sig och orsaka skador på hela hemmet.

När det gäller dräneringsarbetet, är det bäst att ta hjälp av experter. Att gräva runt husgrunden är en omfattande uppgift som kräver stor erfarenhet och kunskap för att utföras på ett säkert och korrekt sätt. Som privatperson kan det vara svårt att förutse eventuella problem som kan uppstå, och att stå nere på botten med stora mängder jord intill sig är inte heller riskfritt.

Tommy Nordberghs har gedigen erfarenhet av dräneringsarbeten. Vi väljer den mest lämpliga metoden efter noggrann analys av er fastighet, mark och andra förutsättningar. Ni kan vara säkra på att resultatet uppfyller alla krav och ger er en trygg och säker grund för fastigheten att stå på.

Kontakta oss idag för en konsultation.

"ATT VARA TILLMÖTESGÅENDE, PROAKTIV OCH LÖSNINGSFOKUSERADE ÄR NÅGRA AV DE LEDORD SOM VI ARBETAR EFTER.”

OFFERTFÖRFRÅGAN

Nordberghs maskin- och entreprenad utfört de flesta typer av mark- och anläggningsarbeten i Ängelholm med omnejd. Du kan tryggt överlåta kompletta lösningar till oss. Välkommen med din förfrågan till oss genom att fylla i formuläret.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Åk till toppen