Nordberghs satsar vidare, vi behöver just nu förstärka vår organisation med en Platschef/arbetsledare. .

Om tjänsten: Som platschef/arbetsledare hos oss erbjuds du ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Våra platschefer/arbetsledare har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektets planering, utförande, kvalitet, personal och ekonomi.

Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare samt underentreprenörer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog

• Planera och leda projekten från början till slut

• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.

• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer

• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn Kravprofil :

 

Vi söker dig som har relevant utbildning samt några års erfarenhet från liknande roll, antingen som Platschef, Arbetsledare eller som erfaren hantverkare inom mark & anläggning som är redo att ta nästa kliv i karriären. Körkort är ett krav. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kompetenser och personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, självgående och beslutsam. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta.

Dina insatser kommer att bidra till såväl bolagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid att du är personligt lämpad för arbetet. Tillträde enl. ök.

 

Din ansökan skickas till: maskin@nordberghs.se  alt. per post:

Tommy Nordbergh Maskin & Transport AB

Bergatorpsvägen 49

266 97 Hjärnarp.

nordberghs_quality.jpg

Platschef/arbetsledare

Jobba hos oss

Att jobba på Nordberghs innebär att du blir del i ett team som hela tiden gör sitt yttersta för att
överträffa våra kunders förväntningar och samtidigt värna den enskilda individens välbefinnande. Våra värderingar utgår från pålitlighet, kostnadseffektivitet, flexibilitet, ödmjukhet, utveckling och att leda genom föredöme.

Vi tror på ifrågasättande och handlingskraft i vårt dagliga arbete och arbetar ständigt med att förbättra oss. Förändring är därför vårt naturliga tillstånd och för att trivas hos oss ska det vara ett sammanhang du gillar att befinna dig i.

Det krävs många olika roller och kompetenser för att skapa konkurrenskraftiga och moderna logistiklösningar. Det är inte fordonen eller IT-lösningarna som är avgörande för vår framgång, utan kompetensen, erfarenheten och personligheterna hos våra medarbetare. Därför söker vi ständigt efter drivna och nyfikna personer, som vill vara med och hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika.